Verhuren

Uw woning snel verhuurd. En aan de juiste persoon

Mede door de vaak ingewikkelde en bovendien regelmatig wisselende regelgeving is de verhuur van uw woning een traject dat u het beste in handen kunt leggen van specialisten als Rosmuller Makelaars. Bijkomend voordeel is dat wij dankzij ons uitgebreide netwerk steeds over een groot bestand aan woningzoekenden met de meest uiteenlopende woonwensen beschikken. Via onze bemiddeling is uw woning dan ook altijd snel en aan de juiste persoon verhuurd.

Internationale bedrijfsleven

Wanneer u besluit uw woning via Rosmuller Makelaars te verhuren, putten wij bij onze zoektocht naar de meest geschikte kandidaat niet alleen uit ons eigen bestand, maar brengen wij het object tevens breedschalig onder de aandacht van onze collega's en relaties uit het internationale bedrijfsleven.

Optimale presentatie

Dat wij daarbij tevens voor de meest optimale presentatie van uw woning tekenen, spreekt voor zich. Zo plaatsen wij de presentatie van uw woning door op 35 van de grootste en belangrijkste nationale en internationale woningsites, waaronder Pararius.nl. Ook zaken als bepaling van de huurprijs op basis van het puntensysteem, het opstellen van het huurcontract, bezichtigingen, grondige financiƫle screening van de kandidaten en de begeleiding van de in- en uitcheck nemen wij graag voor onze rekening.

Te koop staande woning verhuren

Wanneer u uw woning te koop heeft staan, maar er zich nog geen serieuze kopers hebben aangemeld, is tijdelijke verhuur via de leegstandswet een optie die het overwegen meer dan waard is. Maak dan ook vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Rosmuller Makelaars om de bij wet goedgekeurde verhuurmogelijkheden te bespreken. Wij vragen desgewenst de benodigde vergunningen voor u aan.

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vult u dan aub ons contactformulier in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden te bespreken!