Over ons

THUIS IN ALLE SEGMENTEN VAN DE WONINGMARKT

Rosmuller Makelaars is een jong bedrijf dat zich volledig toelegt op de verhuurmakelaardij en het beheer van woningen. Het kantoor is opgericht door Ton Rosmuller (30) en zijn vader. Ton deed de afgelopen negen jaar ruime ervaring op in verschillende facetten van de woning- en bedrijfsmakelaardij. Rosmuller senior is een doorgewinterde vastgoedprofessional die inmiddels al weer veertig jaar actief is in de sector.

UITGEBREID NETWERK

Rosmuller Makelaars beschikt daardoor over een in de loop der jaren zorgvuldig opgebouwd en bijzonder uitgebreid netwerk van verhuurders en (potentiële) huurders. Zo heeft Rosmuller Makelaars dankzij de vele contacten in het internationale bedrijfsleven steeds een groot aantal expats in het bestand dat op zoek is naar woningen en appartementen in de hogere prijsklassen, maar weet het ook steeds snel en succesvol te schakelen tussen aanbieders van huurwoningen in lagere segmenten en zoekende starters op de woningmarkt.

NO CURE NO PAY

Rosmuller Makelaars werkt op basis van 'no cure no pay' en treedt altijd op voor één partij. Er wordt dus alleen commissie in rekening gebracht bij de opdrachtgever; de verhuurder óf de huurder.