€ 1.795,-

Van Heemskerckstraat

Te huur een volledig gerestaureerde en gemoderniseerde bovenwoning uit 1883. De woning ligt in de ‘Zeeheldenbuurt’ en heeft een waanzinnig mooi uitzicht over ’t IJ, het Westerkanaal en de oude Houthaven.

INDELING:

De bovenwoning heeft een oppervlakte van 115 m2, verdeeld over 3 etages.

Op de tweede verdieping bevindt zich de schitterende woonkeuken voorzien van oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, 3 pits gasfornuis, een grill en afzuigkap. De sfeervolle authentieke houten balken van het plafond zijn in zicht. Aan tafel kunt u genieten van het fantastische uitzicht en vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting, extra keukenblokje en bergruimte.

Op de derde etage is de woonkamer gelegen met een bio-ethanol haard (geen kanaal nodig). Ook zijn hier de authentieke balken in zicht, een erg gezellige en sfeervolle ruimte. Tevens bevindt zich op deze etage een overloop, badkamer met douche, toilet en wasmeubel.

Op de vierde etage bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de grote kamer voorzien is van een badkamer met ligbad, toilet en douchehoek. Tevens is er toegang tot het dakterras met fenomenaal uitzicht over ’t IJ en verder!

De drie etages zijn voorzien van een prachtige houten vloer.