€ 2.275,-

Singel

Singel, Amsterdam- Centrum

€ 2.375,- excl. / circa 126m2/ 2 slaapkamers/ ongemeubileerd/ beschikbaar per direct.

Luxe wonen aan de gracht in hartje Amsterdam op slecht 5 minuten lopen van het Centraal Station, de Jordaan, en de Haarlemmerstraat/ dijk.

Prachtig en uniek woonobject gelegen op de bel-etage en het souterrain van een Rijksmonumentaal pand. Het pand is omstreeks 1725 gebouwd en de lijst is versierd met Lodewijk XIV ornamenten en twee hoekvazen.

Het appartement is recent met veel zorg verbouwd en bevindt zich in een direct te betrekken staat. Onbezorgd wonen op een geweldige plek in het centrum van Amsterdam!

Indeling:

Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis op de bel-etage. Inpandige berging. Luxe design badkamer voorzien van een dubbele wastafel, toilet, douche en ligbad. Dankzij de dakkoepel is het een heel lichte ruimte.

De woonkamer is royaal en heeft een fraaie wandkast. Op de vloer is er een houtenvloer gelegd. In het achterhuis is een slaapkamer gelegen met handige op maat gemaakte kast.

Via de overloop met interne trap is het souterrain bereikbaar. Hier bevindt zich een tweede slaapkamer en de grote woonkeuken. Er is een volledig uitgeruste keuken geplaatst die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur.

De woonkeuken biedt toegang tot de patio.

Bijzonderheden

– Rijksmonumentaal pand.

– Zeer centrale locatie, gunstige ligging t. o. v. openbaar vervoer.

– Luxe keuken met inbouwapparatuur.

– Privé patio van 10m2.