€ 1.350,-

Amsteldijk

Deze ruime en lichte woning met balkon is voorzien van hoge plafonds en gelegen op de eerste verdieping met uitzicht over de Amstel, op steenworp afstand van de Berlagebrug, het Victorieplein en het Amstelstation. Het appartement is recent gerenoveerd en wordt gemeubileerd opgeleverd met nieuwe meubels.

Appartement
Ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen, uitzicht over de Amstel en hoge plafonds, ruime slaapkamer met 2 persoons bed, kledingkast en toegang tot het balkon, de keuken is voorzien van nieuwe apparatuur; een was/droogcombinatie, oven/magnetron, een koelvriescombinatie en heeft tevens toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Het openbaarvervoer is ruimschoots aanwezig zoals het nabijgelegen Amstelstation waar diverse treinen, metro's, trams en bussen samen komen. De reistijd naar Amsterdam Centraal en de Zuidas bedragen slechts 15 minuten. Maar ook voor de deur rijdt tram 12 en buslijnen 62 en 65. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor b.v. Schiphol binnen 15 minuten te bereiken is.

Details:
-Per direct beschikbaar
-Balkon op het westen
-Gemeubileerd met nieuwe meubels.
-Huurovereenkomst voor maximaal 2 jaar
-Huueprijs is €1500 inclusief gas, water, electra